Snelle canyonvorming en Vloedgeologie

De Grand Canyon in de VS wordt vaak aangehaald als voorbeeld van een omgeving waar duidelijk zichtbaar is dat de natuur hier miljoenen jaren over heeft gedaan om zo ver te komen. Maar is dit ook zo? Carl Froede vertelt over de kleine Grand Canyon in Georgia dat eruit ziet als de Grand Canyon, maar dan kleiner en in enkele tientallen jaren is ontstaan.

Van 1-5 augustus 2012 organiseerde Creation Ministries International een Super Conference in Asheville, North Carolina. Carl Froede was hier één van de sprekers. Op zaterdag 4 augustus, om 11:00 uur, sprak hij over het onderwerp Snelle Canyon formatie.

Hij begaf zich hiermee op het vakgebied van de geologie. De centrale vraag tijdens deze lezing was of een omgeving als de Grand Canyon ook in een kortere periode heeft kunnen ontstaan.

De lezing duurt 27:28 minuten en is als stream uitgezonden door GOD.TV, die het bestand vervolgens voor een ieder vrij toegankelijk in zijn archief heeft geplaatst (http://www.god.tv/node/6631). Archippus heeft hieraan een ondertiteling toegevoegd, zodat deze lezing nu ook voor het Nederlandstalig publiek beschikbaar is.

banner_mjdehaan_2012

Aantal keren bekeken: 396

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.