Migratie na de zondvloed

Als je wilt vasthouden aan wat de Bijbel zegt over het ontstaan van deze wereld, dan moet je soms ook lastige vragen kunnen beantwoorden. Eén zo’n vraag is, hoe het mogelijk is dat planten en dieren zich na de Vloed zo snel over de wereld hebben kunnen verspreiden. Dominic Statham geeft in deze belangwekkende lezing antwoord op deze en andere vragen.

Van 1-5 augustus 2012 organiseerde Creation Ministries International een Super Conference in Asheville, North Carolina. Dominic Statham was hier één van de sprekers. Op vrijdag 3 augustus, om 11:00 uur, sprak hij over Migration After the Genesis Flood.

Hij begaf zich hiermee op het vakgebied van de biogeografie. De centrale vraag tijdens deze lezing was hoe planten en dieren zich na de zondvloed zo snel over de gehele aarde hebben kunnen verspreiden.

De lezing duurt 53 minuten en is als stream uitgezonden door GOD.TV, die het bestand vervolgens voor een ieder vrij toegankelijk in zijn archief heeft geplaatst (http://www.god.tv/node/6578). Archippus heeft hieraan een ondertiteling toegevoegd, zodat deze informatie nu ook voor het Nederlandstalig publiek beschikbaar is.

banner_mjdehaan_2012

Aantal keren bekeken: 230

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.