Levende fossielen

Als er geen veranderingen hebben plaatsgevonden, kunnen we dan nog wel spreken over evolutie? Dr. Carl Werner heeft veertien jaar onderzoek gedaan naar fossielen in lagen waarin dinosaurussen zijn aangetroffen. Ondanks dat men hem van alle kanten heeft verzekerd dat er geen fossiele levensvormen zijn gevonden die tegenwoordig nog steeds bestaan, kwam hij tot een geheel andere conclusie. Op vier verschillende manieren wordt de waarheid verduisterd en de mens een rad voor ogen gedraaid.

Van 1-5 augustus 2012 organiseerde Creation Ministries International een Super Conference in Asheville, North Carolina. Dr. Carl Werner was hier één van de sprekers. Op zaterdag 4 augustus, om 9:30 uur, sprak hij over Levende fossielen.

De centrale vraag tijdens deze lezing was of de evolutietheorie wel waar is als kan worden aangetoond dat fossiele levensvormen vandaag de dag nog steeds in leven zijn. Is er dan wel sprake van evolutie? De lezing duurt 34:02 minuten en is als stream uitgezonden door GOD.TV, die het bestand vervolgens voor een ieder vrij toegankelijk in zijn archief heeft geplaatst (http://www.god.tv/node/6681). Archippus heeft hieraan een ondertiteling toegevoegd, zodat deze lezing nu ook voor het Nederlandstalig publiek beschikbaar is.

banner_mjdehaan_2012

Aantal keren bekeken: 202

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.