Het vierdimensionale menselijke genoom

Volgens de evolutietheorie hebben mens en chimpansee miljoenen jaren geleden een gezamenlijke voorouder gehad. De propagandamachine draaide op volle toeren om een nieuwe generatie studenten te overtuigen van het feit dat het genoom van mens en chimpansee voor 99% gelijk zijn. Dr. Robert Carter toon op overtuigende wijze aan dat dit een mythe is. Sterker nog, hij beweert dat de moderne genetica op voet van oorlog staat met het Darwinisme.

Van 1-5 augustus 2012 organiseerde Creation Ministries International een Super Conference in Asheville, North Carolina. Robert Carter was hier één van de sprekers. Op vrijdag 3 augustus, om 20:30 uur, sprak hij over The High-Tech Cell.

Hij begaf zich hiermee op het vakgebied van de genetica. De centrale vraag tijdens deze lezing was waarom de nieuwste ontdekkingen met betrekking tot het menselijk genoom evolutionisten voor een groot probleem plaatsen.

De lezing duurt 52:37 minuten en is als stream uitgezonden door GOD.TV, die het bestand vervolgens voor een ieder vrij toegankelijk in hun archief heeft geplaatst (http://www.god.tv/node/6678). Archippus heeft hieraan een ondertiteling toegevoegd, zodat deze informatie nu ook voor het Nederlandstalig publiek beschikbaar is.

banner_mjdehaan_2013

 

Aantal keren bekeken: 209

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.