Dinosaurussen levend begraven

Overal ter wereld worden afdrukken gevonden van dinosauruspoten, legsels van eieren en massagraven. De evolutietheorie heeft hier wel een antwoord op: miljoenen jaren geleden… Zijn deze vondsten ook te verklaren binnen Bijbelse kaders, waar men aanneemt dat de aarde jong is en er een wereldwijde ramp heeft plaatsgevonden. In deze lezing wordt een mogelijke verklaring gegeven.

Van 1-5 augustus 2012 organiseerde Creation Ministries International een Super Conference in Asheville, North Carolina. Michael J. Oard was hier één van de sprekers. Op vrijdag 3 augustus, om 9:30 uur, sprak hij over Behemoths Buried Alive.

Hij begaf zich hiermee op het vakgebied van de geomorfologie. De centrale vraag tijdens deze lezing was hoe wij de sporen van dinosaurussen, legsels van eieren en massagraven kunnen verklaren. De lezing duurt 56 minuten en is als stream uitgezonden door GOD.TV, die het bestand vervolgens voor een ieder vrij toegankelijk in zijn archief heeft geplaatst (http://www.god.tv/node/6677). Archippus heeft hieraan een ondertiteling toegevoegd, zodat deze lezing nu ook voor het Nederlandstalig publiek beschikbaar is.

banner_mjdehaan_2012

Aantal keren bekeken: 309

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.