De vorming van gesteenten en de Bijbel

Wat heeft de Bijbel te zeggen over de vorming van gesteenten en de ouderdom van de aarde? Het Bijbelse scheppingsverhaal is overbekend, maar volgens de wetenschap hopeloos achterhaald. Dr. Mark Harwood is het hiermee niet eens. Hij geeft een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat het Bijbelse verslag beter in overeenstemming is met de feiten dan wat de evolutietheorie ons wil doen geloven.

Misconceptions (Misvattingen) is een life-stream tv programma dat wordt gepresenteerd door Romel Ghossain. In dit programma wordt een scala aan misverstanden over het christelijk geloof aan de kaak gesteld, met als doel om vanuit de Schrift tot heldere antwoorden en standpunten te komen.

In plaats van aanvallen op de Bijbel te negeren, wil Misconceptions alle mogelijke beschuldigingen aan de orde stellen en christen-wetenschappers de gelegenheid geven om vanuit de Bijbel te laten zien dat hier sprake is van een misvatting. Ook dr. Mark Harwood van Creations Ministries International is een regelmatig terugkerende gast in het programma.

De uitzending die hier wordt gepubliceerd, duurt 26:34 minuten en is als stream uitgezonden. Wie een aflevering later wil terugkijken, kan hiervoor veelal op YouTube terecht. Deze afleveringen zijn achter niet voorzien van een Nederlandse ondertitel. Vanwege het grote belang van de verstrekte informatie voor christenen heeft Archippus daarom de hieronder weergegeven aflevering van een ondertiteling voorzien. Laat u door dr. Mark Harwood verrassen en maak vervolgens anderen attent op deze boodschap.

banner_mjdehaan_2013

Aantal keren bekeken: 281

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.