Leven naar Gods plan

14.95 incl. BTW

Leven naar Gods plan behandelt het Life Model. Het Life Model is een christelijk pastoraal model waarin Gods verlossingswerk centraal staat. Het heeft tot doel mensen te trainen en toe te rusten om zichzelf en anderen te helpen op weg naar herstel. Uw kerkelijke gemeente zal effectiever worden als de leden genezing vinden, hun hart leren volgen en volgens Gods plan gaan leven.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Leef naar Gods plan en wordt zoals Jezus u bedoeld heeft.

Nederland kent een groeiend aantal mensen met psychische problemen en verslaving. Meer dan 800.000 mensen worstelen met alcoholverslaving. Eén op de zeven Nederlanders zal in zijn leven een depressie krijgen. Burn-out, overspannenheid, andere verslavingen en fobieën… naar verwachting zullen steeds meer mensen hiermee te maken krijgen. Mensen blijven steken in hun pijn en kunnen geestelijk niet verder groeien. Ook kerkelijke gemeenten hebben hiermee te maken. We mogen er onze ogen dus niet voor sluiten!

Leven naar Gods plan behandelt het LIFE-Model. Het LIFE-Model is een christelijk pastoraal model waarin Gods verlossingswerk centraal staat. Het heeft tot doel mensen te trainen en toe te rusten om zichzelf en anderen te helpen op weg naar herstel. Uw kerkelijke gemeente zal effectiever worden als de leden genezing vinden, hun hart leren volgen en volgens Gods plan gaan leven.

De schrijvers zijn: E. James Wilder, James G. Friesen, Anne M. Bierling, Rick & Ruth Ann Koepcke, Maribeth Poole.

Extra informatie

Gewicht 335 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leven naar Gods plan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.